loader image

Senior Suite

Одлично за семејство

УслугиУслуги
  • Сеф (Бесплатно )


Други соби

Може да биде интерес и за вас

Single Room

Одличен избор за службено патување. Секоја соба е опремена со: ТВ, безжичен интернет,...
Од
1900 ден.

Superior Room

Одличен избор за релаксирачки одмор за семејства со деца или група пријатели. Секоја...
Од
3900 ден.

Deluxe Room

Одличен избор за релаксирачки одмор за семејства со деца или група пријатели. Секоја...
Од
4300 ден.
ETERNO | Hotel & Restaurant